S-a mai facut

Astea sunt cuvintele pe care orice creativ uraste sa le auda. De obicei, ele vin tocmai cand crezi ca ai dat peste o idee foatre tare. E normal. N-o sa vina nimeni sa-ti zica ca s-a mai facut cand scrii despre oferta la salam de Sibiu.

Nu. Asta se intampla dupa ce stai, te gandesti, o intorci pe toate fetele si ajungi la ideea aia faina, unica, doar a ta. Atunci se gaseste cineva sa-ti spuna ca s-a mai facut in Argentina, Australia sau in inima Africii. In orice caz, undeva departe. Si acum muuulti ani. Dar, s-a mai facut.  Si ramai cu senzatia absurda ca ti-a fost furata ideea. De cel care a gandit-o cu ceva timp inaintea ta. 😛

Cel mai frustrant e ca n-ai cum sa previi situatia. Oricat de atent ai fi, nu poti stii chiar tot ce misca sub Soare. Pe de alta parte, asta nu e vreo scuza. Ideea e moarta.

Domnule Columb, America a fost deja descoperita. Avansati, va rog. Poate gasiti altceva.

A fi sau a nu fi? Eh, mister Shakespeare, asta s-au mai intrebat multi. Mai incercati cateva variante.

Ne pare rau, domnule Armstrong, a ajuns cineva pe Luna inaintea dumneavoastra. Se vad urme de pasi.

Adam, n-ai fost chiar primul om. Dumnezeu a mai facut o incercare. Il chema Dan si a fugit cand a auzit ca nu va fi decat o femeie pe tot Pamantul.

Primul razboi mondial? Pai ce vor spune cei care au luptat in razboaiele precedente? Trebuie sa gasim un nume diferit, politicaly correct.

Buna ideea cu tiparul, domnule Gutenberg. Dar s-a facut deja in China acum cateva sute de ani. Ce-i drept, stie putina lume. Puteti spune ca ati fost dumneavoastra…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s