Chiulul electronic

Se spune despre calculator ca ne ajuta sa fim mai eficienti. Eu cred ca se muncea mai mult cu pixul si hartia in fata. Ma intreb, ce faceau oamenii la lucru inainte de a avea monitorul drept paravan?

Un joc de carti? Complicat si deloc subtil. Solitaire ti-ar fi ocupat tot biroul.
Ziare, reviste? Biroul tau ar arata ca sala de asteptare de la stomatolog. Cam greu sa convingi lumea ca muncesti in conditiile astea.
O carte? Poate daca te ascunzi in WC. Altfel, imposibil sa savurezi lectura si, in acelasi timp, sa pretinzi ca lucrezi la raportul anual.
Visare cu ochii deschisi? In fata ecranului trece drept concentrare profunda. Altfel, pari un lunatic.

Una peste alta, fara paravanul electronic am fi mult mai expusi. Sau poate am gasi metode mai creative de a parea ocupati. 🙂

Reclame

3 gânduri despre “Chiulul electronic

 1. Vai cate chestii iti vine sa faci cand stai la calculator….. numa sa lucrezi nu 😐 Stiu cum e… deschizi un link, un al doilea si pana la urma te tot pierzi in chestii ce par interesante si nu realizezi cand or trecut orele.

  😀

 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s