House warming post

De cateva zile am casa noua. Una virtuala, cei drept, sub forma unui laptop. Insa nu cred ca exagerez cand spun ca mutarea electronica poate rivaliza in complexitate cu una fizica.

Pui totul in cutii, dar sistematic ceva ramane pe langa. Ajungi in noua casa si constati ca lipsesc furculite din arihiva Tacamuri. Te apuca dracii cand iti dai seama ca fotoliul pe care l-ai folosit ani in sir nu e compatibil ca noua ta sufragerie. Nu incape pe usa si pace. Trebuie sa renunti la el. Aranjezi lucrurile, creezi partitii in dulapuri, dar oricat te-ai invarti, inca nu te obisnuiesti cu randuiala. Ce-i drept, noul candelabru arata excelent. Dar unde Dumnezeu o fi intrerupatorul? Nu l-au mai pus langa usa unde a stat atatia amar de ani. In cele din urma te culci asa, cu lumina aprinsa. Pe jos, pentru ca inca n-ai reusit sa desfaci patul. Se blocheaza undeva pe la 80%.

Dar totul e curat si miroase a nou. In zori iti dai seama ca noua ta casa arata incredibil de bine. Iti juri ca niciodata n-o sa intri incaltat. Si nici n-o sa mai mananci in pat. In schimb, vei matura zilnic si-o sa igienizezi locuinta la fiecare sfarsit de saptamana. Sacii inca zac in mijlocul casei. Dar planul de bataie suna grozav.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s