Interviurile Big Brother. Pamantul ca o gogoasa

Dupa cum bine stiu fanii lui Orwell, Fratele cel Mare are intotdeauna dreptate si rastoarna realitatea fara scrupule in functie de nevoile momentului. Urmand directia asta, mi-am propus sa-mi imaginez ce motivatii ar gasi Fratele cel Mare in fata unora dintre cele mai spinoase probleme romanesti.

Intrebare. De ce drumul Timisoara – Bucuresti efectuat cu trenul dureaza tot mai mult pe an ce trece? De la 7 ore acum cativa ani ani la vreo 9 ore in prezent.

Raspunsul Big Brother. Trenurile NU merg tot mai incet. Distantele sunt cele care sa maresc pe zi ce trece. Dupa cum bine stim, Big Bang-ul a marcat nasterea Universului. De la momentul exploziei, lumea noasra se afla in continua expanisune, distantele dintre corpurile ceresti devenind tot mai mari. Desi acest lucru nu este observabil cu ochiul liber, procesul de expansiune afecteaza si planeta noastra.

Pe limba prolilor: daca Romania e o placinta, iar orasele visinele, fructele se departeaza constant pe masura ce prajitura se coace. Asadar, in fiecare zi distanta dintre orasele tarii creste considerabil. CFR face tot posibilul pentru a contracara efectul expansiunii Terrei, dar evident nu se poate opune legilor fizicii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s