De ce masina de spalat va conduce lumea?

Adesea ne imaginam ca in viitor vom deveni sclavii unor roboti ultrainteligenti. Dar s-ar putea sa ne concentram atentia in directia gresita. Dusmanul se afla chiar in casele noastre. Judecand dupa reactiile masinii mele de spalat va avertizez ca vremea razvratirii se apropie.

Masinile refuza sa mai accepte orbeste orie maieu sau pantalon aruncat de noi. Intregi orase zac sub o strat gros de haine murdare. Orice tip de activitate, in afara shopping-ului, inceteaza. Magazinele isi epuizeaza si ultimele stocuri de haine curate. Cercetatorii incep sa studieze modul in care stramosii nostri faceau fata afluxului constant de rufe. Redescopera tehnica primitiva a spalatului de mana. Din pacate, nimeni nu este dispus sa o aplice. Numarul divorturilor creste.

Barack Obama lanseaza o campanie insiprationala prin care demostreaza cat de usor este sa iti speli singur rufele. Yes we can! Pe de alta parte Vaticanul reaminteste ca problema nuditatii se trage de la pacatul originar. Acesta este pretul pe care trebuie sa il platim. In cele din urma, este schimbata destinatia acceleratorului de particule CERN. Eliminarea particulelor de mizerie devine brusc mai importanta decat studierea originii universului.

Asadar, sa incetam de indata exploatarea fara scrupule a masinilor noastre de spalat. Altfel, consecintele ar putea fi devastatoare. 😛

Reclame

2 gânduri despre “De ce masina de spalat va conduce lumea?

  1. A noastra da ceva semne ca ne dusmaneste. A refuzat sa ne inapoieze hanele spalate si s-a blocat. Noi i-am rupt usa… Acum e aproape reparata, dar am impresia ca o sa urmeze runda a doua. Oricum, avem cate un lighean pe cap de chirias, ca mai practicam si „tehnicile primitive”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s