Taxe si impozite: linia toamna – iarna

Aceasta postare este un elogiu adus creatorilor de taxe si impozite. Cu totii avem datoria sa sprijinim acesti oameni deosebiti care ne ajuta sa aprofundam valorile unei vieti simple detasata de valorile materiale. Pentru a le sprijini demersul propun urmatoarele taxe.

Taxa pe nunta.
O casa de piatra nu poate rezista intr-un stat de paie. Asa ca, pentru a-l ajuta, tinerii casatoriti vor ceda 6% din valoarea cadourilor de nunta.

Taxa pe trotuar. In cadrul deplasarilor repetate pietonii deterioreaza asfaltul. Astfel, taxa pe trotuar va fi platita in functie de greutatea pietonului si a tipului de incaltaminte pe care il poarta.

Taxa pe muzica straina. Trebuie sa protejam produsele romanesti. Toate cluburile, barurile si statiile de radio care difuzeaza muzica straina vor fi impozitate. Republica Moldova si impicit Pavel Stratan fac exceptie de la aceasta regula.

Taxa pe messenger. Cativa centi pentru fiecare 160 de caractere ca si in cazul SMS-ului. Veniturile se impart intre Yahoo! si statul roman.

Taxa pe drogurile usoare. Statul roman rateaza venituri serioase mentinandu-le in afara legii. Ia ganditi-va, cati bani ati putea scoate impunand taxa pe viciu aici? 😉

Bineinteles, sunt scutite de la aceste taxe persoanele care intr-un fel sau altul contribuie la conducerea tarii. Se considera ca efortul depus in acest sens elimina necesitatea oricaror taxe si impozite suplimentare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s