Maine sparg gheata :)

Am deschis sezonul la patinaj! 🙂 Maine testez gheata din Cismigiu. Ati mai ajuns pe acolo? Sunt conditii ok, aglomeratie?

Nu sunt eu mare specialista intr-ale patinajului, dar e frustrant sa ma deplasez cu viteza melcului, incoltita fiind de multime: in spate cineva fara frane, in stanga altcineva fara echilibru si la un metru mai jos vreun pusti care face  netulburat slalom.

Deci sper ca maine voi avea ceva spatiu de manevra. 🙂

Reclame

3 gânduri despre “Maine sparg gheata :)

  1. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s