Povestea unui numar portat

De ceva vreme Ade incearca sa-si porteze numarul de pa Vodafone pe Orange. Operatiunea decurge lent, lucru care o impiedica sa traiaca clipa si sa spere la un viitor portocaliu. Ce n-a inteles ea este ca portarea unui numar este un proces fizic complex care nu se poate intampla peste noapte. Deci Ade, iata care e procedura.

Ma intai, numarul este dezasamblat de catre o echipa de pirotehnisti special pregatiti in acest sens. Fiecare cifra este impachetata individual si transportata cu un marfar la Bucuresti. Odata ajunse, toate cele 10 cifre sunt duse la sediul Vodafone unde sunt controlate de zgariteturi si imperfectiuni. Apoi, cu ajutorul unui convoi de 10 camioane, sunt conduse catre sediul Orange.

Acolo sunt bagate direct in vopsitorie unde, peste stratul rosu initial, este suflat unul portocaliu, marca Orange. La finalizarea acestei etape o echipa de ingineri reasambleaza cifrele pentru a forma numarul initial si il trimit inapoi la Timisoara.

Dupa un drum anevoios de 8 ore cifrele ajung in sfarsit acasa. Din pacate, intre timp a sosit ajunul Anului nou. Nimeni nu este de gasit la Orange pentru a semna la primirea marfii. Asa ca numarul este retrimis la Bucuresti pentru a-si astepta cuminte randul in depozit.

Acum intelegi de ce dureaza atat? E o treaba grea, nu merita sa le faci scandal. 😛

Reclame

Un gând despre “Povestea unui numar portat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s