E plin de fete…

Formatia VAMA le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul in valoare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina
si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

VAMA le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul “haifaiv” si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant de SPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimare si care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde ar merge.

VAMA le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipii de pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall.

Aceasta pentru ca, fara ele, noul extras pe single VAMA nu ar fi putut exista.  E plin de fete, o piesa despre aparente si superficialitatea care le intretine, este extrasa de pe ultimul album al formatiei, lansat in 2008 la Arenele Romane.

De la VAMA pentru cele care stiu ca paraii stau in ceea ce detii, nu in ceea ce stii, numai respesct si o piesa pe masura. E plin de fete.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s