Cand bancurile devin realitate

M-am obisnuit cu glumele pe seama crizei. Dar nu si cu ideea ca ele ar putea fi atat de apropiate de realitate. 🙂 Cineva a avut inspiratia de a scrie din timp stirile zilei de 1 aprilie 2009. Printre altele aflam ca „la câteva zile după ce „Dow” s-a despărţit de„Jones”, făcându-şi indice separat, Bursa din NewYork s-a redeschis pentru prima oară pe plus după o pauză de şase luni, graţie unui grup numeros de turişti japonezi care au plătit cash biletele de intrare. ”

Ca acum sa aflu de pe  Wall – Street ca…

…In fiecare miercuri deschidem bursa pentru oricine. Cine este interesat poate veni miercurea , poate asista la deschiderea sedintei, se plimba prin institutie, intr-un cadru organizat, cu un broker care sa explice despre ce e vorba”, a declarat Dan Paul, pentru Wall-Street.”

“Dupa ce popularizam acest eveniment, vom incerca sa introducem Bursa intr-un ghid al Bucurestiului. Sa stie orice om ca bursa poate fi vizitata, chiar ca un muzeu, la un moment dat”, a continuat acesta.”

In ritmul asta, poate reia PRO TV-ul seria Risti sa castigi..powered by BVB si difuzata in acelasi interval orar cu al TVR-ului 6 din 49. 😛

Reclame

2 gânduri despre “Cand bancurile devin realitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s