Elogiul Liniei

Prietenii imaginari sunt inlocuiti dupa o varsta cu Linia. Exact. Aceea fiinta complexa cu care purtam conversatii inteligente e inlocuita cu o Linie. 😀 Suntem invatati cu ea de mici.

Globul il zarim printre gratiile de meridiane si paralele. Iar geometria conteaza si ea pe imaginarul nostru. O dreapta se prelungeste la infinit. Daca foaia A5 te impiedica sa vezi asta, inseamna ca ai o problema.

Trebuie sa mai crestem putin ca sa descoperim ca Linia poate fi mult mai sinistra . Mai exact….moarta. Deadline pe limba inventatorilor termenului. E asemenea pedepsei din Piticot. Daca ai depasit-o, sari inapoi cu cateva etape, functii sau zerouri la salariu.

Mai este si cea verde care incepe cu 0800, cea rosie care sfarseste in razboi. Altele sunt pur si simplu fierbinti. Ar mai fi Linia de credit, de lenjerie. Si pentru cazuri de urgenta cea de plutire – bustean de care ar fi cazul sa ramai agatat atunci cand viata se revarsa peste tine.

Si oricat de imaginara ar fi Linia, viata ne e determinata de pozitia in care ne aflam in raport cu ea: desupra, dedesubt, in linie…in trend. Lucrurile devin si mai complicate in publicitate unde Linia capata noi proporttii. 😛

Postare dedicata Liniei pe care o tragem intre ani, desi la fel de bine am putea avea New Day’s Resolutions.

Reclame

4 gânduri despre “Elogiul Liniei

  1. Voi reveni si cu acela. E printre specialitatile mele. )) Sa vad intai ce lucruri noi aflu din Ghidul lenesului, o carte pe care demult imi propun s-o citesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s