Se vrea blogger FARA blog

Adesea ii ironizam pe cei care se roaga de 4 ori pe zi cu fata spre Trafic.ro si sunt mereu in cautarea celor 10 porunci SEO. Atunci ce-ar trebui sa spunem despre cineva care face toate acestea INAINTE DE A-SI FI CREAT VREUN BLOG. Nu ofera niciun fel de continut – bun, rau, inspirat sau plagiat – si sare direct la etapa de promovare

Se pare ca pentru unii un blog GOL este mai mult decat suficient. Daca n-ati recunoscut personjul, de Tariceanu este vorba. Ca sa se asigure ca primul post nu ajunge prin arhivele Google necitit, a adoptat metoda teasingului.

Nu cumva sa-l ratam. Lipeste-ti stickere cu Tariceanu pe usa, iar cel mai apropiat vecin membru PNL te va suna la momentul aparitiei primului articol. Sau mai bine aboneaza-te la alerta guvernamentala prin SMS. Vei primi informatii despre criza economica si cate un bip pentru fiecare noua postare!

Ma intreb acum daca autorul celor 3 randuri de pe blog incearca totusi sa-mi transmita vreun mesaj subliminal. 😛

Primul pas a fost site-ul. Împreună vom face şi al doilea pas. Pregătesc blogul şi vreau să fii primul care va răspunde la prima postare. Blogul va fi mai personal, mai direct, mai interactiv. Lasă-mi adresa ta şi vei fi primul care va şti ziua şi ora exactă când voi scrie prima postare.

Eu parca n-as intra in dansul lui Tariceanu. 😀 Voi?
Reclame

5 gânduri despre “Se vrea blogger FARA blog

  1. Eu cred ca este la inceput cu blog-ul, si mai cred ca are „echipa” care sa-i transforme ideile/gandurile – in posturi interesante – eventual in echipa exista si o „tehnoredactoare” …
    trecand peste asta, chiar o sa-l urmaresc sa vad „cu ce iese la interval” … si iti comunic si tie daca vrei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s