Crenvusti piure

Nu e deloc rau departe de casa. Deocamdata nu s-au adeverit predictiile sumbre gen  – n-o sa mai suporti Bucurestiul, o sa cazi intr-un canal, iti vor fura portofelul sau chiar pe tine cu totul samd. Am doar o singura problema…la nivel gastronomic. Nu-mi prea iasa nici cele mai de baza chestii. Eu nu sunt genul care sa faca de straja in fata aragazului. Rezultatul?

Nu sunt multumita nici de supa la plic de acum cateva zile. Nu incercati varianta cu mazare. Veti ramane in suflet cu poza de pe ambalaj si in stomac cu apa plata. 😀

Anunțuri

8 gânduri despre “Crenvusti piure

  1. Bine ai venit in Bucuresti Paula. O sa te obisnuiesti cu cele mai tampite mancaruri din supermarketuri dar si cele mai bune din restaurante. Incep sa apreciez asta si sa ma bucur ca INCA mai avem o gastronomie oarecum reusita fata de altii. Daca vrei sa faci crendvursti mai usor si fara sa-i spargi, baga-i la cuptor 1.5 minute eventual uita-te pana crapa primul si te-ai linistit. Problema este ca nu au acelasi gust cu cei din apa, dar se compenseaza intr-un fel sau altul.

  2. Nu stiu cat i-am lasat. Poate unii erau mai…sensibili. Pentru ca, dupa cum se poate observa in poza 2 dintre ei erau in regula. Oricum inca nu am de gand sa experimentez cu cuptorul. 🙂

  3. icearca legumele ‘ bonduelle’; mie imi plac alea cu mazare si morcovi: calesti o ceapa nu foarte mare, desfaci conserva de bonduelle, scurgi lighidul,dar nu tot, adaugi ce e in conserva, mai calesti un pic si adaugi luigidul din conserva; daca l-ai scurs pe tot, nu-i bai, pui putina apa; sare piper dupa gust si gata 😀 e o garnitura ok 😀

  4. M-a distrat postul asta… Bucurestiul nu e asa inspaimantator! Cat despre mancare… nu dispera! Nu e vina ta… au fost crevursti prosti! 😉 Cel mai simplu si gustos: incearca piept de pui la gratar! E gata in 20 de min. si nu prea ai cum sa dai gres. 🙂 Daca nu… un toaster will do the job! (vine toamna si ideal ar fi sa fie calde sandwich-urile!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s