Cui i-e frica de bau-bau?

Pana in ce punct trebuie aplicata legea? Pana cand situatile pe care la genereaza frizeaza ridicolul, pare a fi raspunsul. Tocmai am auzit o stire care suna cam asa:

Microbistii clujeni protesteaza. Reteaua de cablu la care sunt abonati nu include in pachetul de posturi TV pe cel care transmite meciurile din campionat. Cealalta retea detine exclusivitatea, dar oamenii nu au accres la ea deoarece cartierele sunt impartite intre prima si cea din urma retea.

In ritmul asta stirile noastre vor incepe sa semene cu reclamele la detergentul obisnuit. 😀 Cand ascult asa ceva am senzatia ca ma aflu in fata unui exercitiu de tipul „completati spatiile libere”.

Brandurile fac parte din conversatiile noastre zilnice si alaturi de alti factori contureaza realitatea fiecaruia dintre noi. Stirile au pretentia ca prezinta realitatea, deci….completati voi restul silogismului. 😛

Reclame

5 gânduri despre “Cui i-e frica de bau-bau?

  1. Problema în Cluj este că reţelele s-au „înţeles” între ele care cum să se distribuie, pe cartiere. Carevasăzică, în cartierul Ţ e NUMAI reţeaua cutare, iar în cartierul Ş, e NUMAI reţeaua cutărică. Asta nu mi se pare deloc concurenţial. Cred că fiecare ar trebui să fie liber să aleagă, pe o piaţă liberă.

  2. Nici mie nu mi se pare ok ce face RDS-ul. Desi nu ma privesc, trebuie sa recunosc ca meciurile din campionat sunt de interes national, deci ar trebui sa le difuzeze ori TVR-ul ori un post care sa fie prezent in toate retelele de cablu.

    Dar problema mea era alta. Se ajunge la situatii penibile pentru ca in cadrul jurnalellor de stiri e interzisa mentionarea brandurilor. Toata lumea stia ca e vorba de UPC, RDS si GSP TV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s