Numere vibrationale si vointa colectiva

Suntem disperati si am face orice sa stim rezultatul inaintea meciului. 😀 Dupa ce au epuizat toate scenarile posibile cei de la Realitatea au invitat o doamna astrolog. 5 minute a tot explicat un calcul pe baza literelor si numerelor vibrationale. I-a iesit 62 la 54 pentru  Olanda.

Si cum nimanui nu-i convenea „scorul” a concluzionat rapid ca ceea ce conteaza de fapt este vointa colectiva. Noi suntem 22 de milioane. olandezii doar 16 milioane. Deci tot ce trebuie sa facem este sa ne dorim victoria. Pe logica asta poate nici n-ar mai trebui sa intram pe teren. Francezii si italienii sigur nu vor fi cu sufletul la noi. :))

3 gânduri despre “Numere vibrationale si vointa colectiva

  1. Ea stia ca la otbal nu are cum sa iasa asa un scor? 😀

    Oricum, ma gandesc ca toate vrajile facute pentru echipa noastra au dat gres deoarece vrajitoarele se concentrau pe echipa in galben. Nu au prevazut ca vom fi in alb 😀

  2. Da…doamna astrolog se va putea lauda in continuare ca nu a dat gres. 😛 Si eu am fost surpinsa de nationala in alb. Nu inteleg schimabrea. Stiu ca se practica atunci cand culorile seama foarte mult, dar intre portocaliu aprins si galbenul nostru nu cred ca era cazul sa se produca confuzii.

Lasă un comentariu