Broken news – Relansare Dacia 1300!

Sub sloganul “Tot mai bine era-nainte” Dacia isi propune sa readuca la viata modelul care timp de multi ani a fost alaturi de romani la bine si la rau. Miscarea extrem de controversata este justificata prin lupta contra globalizarii si impunerii valorilor americane si/sau europene. Publicul tinta al campaniei porneste de la 55 de ani si continua atat timp cat pentru consumatori mai prezinta vreun interes deplasarea cu masina in defavoarea bicicletei/tramvaiului/autobuzului.

Designul masinii nu va suferi schimbari fata de modelul original, airbag-urile, GPS-ul si sistemul audio fiind integrate in asa fel incat sa nu afecteze aspectul exterior clasic. Lansarea va avea loc la 1 mai 2008. Data a fost aleasa strategic datotita rezonantelor ei muncitoresti.

Ceea ce ati citit ma sus este o “strire fictiva” inspirata din brieful nostru pentru fionala Olimpiadelor. Sortii au decis ca Dacia intra pe mainile noastre. 😉 Stiati ca Dacia este sponsor oficial al echipei nationale? In caz ca nu va voi innebuni eu cu asta in urmatoarele 3 saptamani. Pentru ca asa sta scris in brieful nostru – sa afle tot tineretul patriei ca Dacia sustine echipa nationala de fotbal. Sau poate nu tot…vedem noi cum ne segmentam targetul. “Am decat” (m-a innebunit greseala asta de cand sunt in Bucuresti :D) un lucru sa va spun – AWARENESS.

De asemenea, de ceva timp Dacia se afla intr-un proces de face-lift, adica de orientare spre un target mai tanar, iar noi trebuie sa continuam directia asta. Deci scoateti-va din cap ideea ca Dacia este masina parintilor si a bunicilor.

Totusi daca indemnul asta nu v-a convins facem noi si o campanie care sa-l sustina. 😉

Reclame

8 gânduri despre “Broken news – Relansare Dacia 1300!

  1. Deci pina la urma Dacia ar trebui sa ajunga la inimile tinerilor prin fotbal adicatelea, ca sponsor al echipei nationale :)) Adica se „impacheteaza” un produs cu priza mai ales la virsta mijlocie in amabalaj cu priza la tineri, recte fotbalul.

  2. Simona – asta rezulta din post…ca ne-am apucat de lucru? E bine ca macar dce aici asta se intelege. :))
    Bogdan – mda, si noi suntem marmotele care invelesc Dacia in staniol. 😛
    Andra – oferiti ceva reducere? Poate mai negociem. 😉
    O blonda cazuta…pe ganduri – nu sunt sofer…si cred ca nu voi fi prea curand. 🙂 Dar cu entuziasmnul asa e…in urmatoarele 3 saptamani Dacia si fotbalul vor fi prioritatile mele. 😛

  3. Pingback: Saturnianul (Arikachidoshitokikatodota) » Desfăcător pentru sticle de bere într-o poşetă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s