JobShop-ing

JobShop, evenimentul de dsc_0419.jpgcariera organizat de către studenţii de la BEST Timişoara intra acum in saptamana mare. 🙂 Adica incepand de astazi evenimentul îşi deschide porţile către toţi studenţii şi absolvenţii din Timişoara printr-o zi în care vor avea loc 15 sesiuni de training pe teme legate de jobbing 😉 – Managementul timpului, Comunicare, Managementul carierei, Abilităţi de prezentare si altele prin care sa te asuguri ca nu vei ajunge la interviul de angajare in pantaloni scurti si cu CV-ul aratand a pamflet . :))

Iar asta a fost doar incalzirea. Pe 18 si 19 martie la JobShop se vor desfasura zilele de stand. Locul – holurile Facultăţilor de Electrotehnică şi Mecanică. Scopul – 40 de de companii vor fi prezente pentru a purta un dialog direct cu studenţii şi pentru a-şi prezenta joburile disponibile, locuri de practică de vară sau internship-uri.

picture-003.jpgTot în aceste două zile au loc şi prezentările din cadrul programului numit “Cariere de succes”. Oamenii valoroşi ai companiilor precum şi antrepenori de succes vor veni sa faca pe desteptii in faţa ta. 🙂 Adica îşi vor prezenţa drumul lor către poziţiile cheie în care se află acum. Daca te plangi 24/7 ca facultatea e prea teoretica acum vei avea in fata un model palpabil, întâmplări trăite, reuşitele şi provocările întâlnite în drumul lor spre succes.

JobShop se încheie cu o ocazie inedită pentru studenţi – training tehnic “on site”. Pe 20 si 21 martie companiile se vor prezenta la propriul sediu, vor arăta care sunt tehnologiile folosite, cum se lucrează într-o zi obişnuită în cadrul companiei. Acum e momentul sa descoperi daca viitorul tau job sucks or rulz. :))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s