Prost gust

Deschid TV-ul pe Realitatea….o stire tocmai anunta moartea lui George Bush. Incremenesc. Ma concentrez sa vad daca am inteles bine. Vad secvente ale transmisiunlor in direct, criza, agitatia….

Pentru cateva secunde nu prea apuc sa judec, mai ales ca totul e prezentat foarte realist. Penru cateva secunde Realitatea TV, post care si-a creat un brand si un credo din faptul ca prezinta realitatea asa cum este ea, m-a facut sa cred ca George Bush a fost omorat. Si totul in scopul promovarii a nu stiu ce emisiune despre cum ar fi lumea fara Bush.

Din pacate incep sa-si merite din ce in ce mai mult numele de iRealitatea. E de prost gust ca un post de stiri care se doreste apreciat pentru fidelitatea cu care ne prezinta realitatea sa recurga la….fictiune.

Reclame

6 gânduri despre “Prost gust

  1. ah, foarte bine au facut, precis e vorba de antrenament pentru 1 apprilie, macar e de apreciat creativitatea lor, desi sincer nu vad care e rostul imaginarii mortii unui nene care in curand o sa iasa din scena politica

  2. Eu n-am problema cu scenariul mortii lui Bush in sine. Pur si simplu mi se pare ca stilul asta f orientat spre show nu se potriveste in peisajul de la Realitatea.

  3. Hm.. Pe de alta parte trebuie sa recunosti ca si-a atins scopul.. si anume de a-ti atrage atentia. Acum, eu nu cunosc stilul de promovare al celor de la Realitatea dar in cazul acesta, desi are tendinte de show/socant pare a fi eficienta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s