Metafora…si scapi de proiect :)

Cam asta ar fi rezumatul seminarului de Relatii publice sectoriale. Ne-a grupat profa pe echipe si ne-a cerut sa definim relatiile publice intr-un mod cat mai original, deci fara a cita numeroasele definitii intalnite in cei 3 ani de facultate. Echipa cea mai buna urma sa fie scutita de proiectul pt seminarul respectiv.

Suna bine….ne-am spus noi. 😉 Si dupa multe variante intermediare – relatiile publice sunt ca geamul prin care trece lumina in ambele sensuri, ca iubirea pe care o simti, dar nu o vezi sau ca o punte peste abis :)) – am ajuns la….APA.

Deci: asa cum apa ne este indispensabila, la fel si relatiile publice sunt pt companii (stiu ca s-a trait mii de ani fara PR, dar va spun eu – exista, doar ca nu se numea asa 😉 ) in apa mai gasim si valuri la fel cum relatiile publice creaza word-of-mouth. Apa e bine sa fie transparenta, actiunile de PR la fel. Ea curata si la nevoie stinge focul, rol pe care il au si relatiile publice in situatiile de criza. 😉 Se afla pretutindeni in natura sub diferite forme – lichida, solida, gazoasa. Asa cum diferite forme de PR putem gasi peste tot…prornind de la fiecare dintre noi pana la mariile corporatii. Dar apa nu ne foloseste daca nu e de calitate, nici relatiile publice daca sunt „poluate”. Iar intr-o actiune de PR prost gandita/inteleasa o companie se poate foarte usor „ineca”. 😉

Inchei aici momentul artistic. Autografe? :))

Reclame

6 gânduri despre “Metafora…si scapi de proiect :)

  1. Autografe? Te intreci cu gluma… Cred ca ti s-au urcat apa la cap :)) Cand termin eu sesiunea de autografe poti sa incepi si tu sa imparti. 🙂 Daca vrea cineva… in afara de Andrei 😛

  2. Da, si eu vreau un autograf. Sau macar o adresa de mail. ;))

    ‘In cei trei ani de facultate’ 😛 Stii…chiar inainte sa citesc asta te-a dat cineva de gol, spunandu-mi ‘uite ce mica e lumea – Paula, al carei blog il ai in lista ii colega cu Lioara!’ :)) Banuiesc ca ti-ai dat seama deja despre care Lioara vorbesc. Daca nu… mai cauta ;))

    M-ai adaugat in mess, dar… nu ai mai intrat sau poate aia e o adresa fictiva? Te las pe tine sa ma dumiresti. Nu ca as fi stat eu mult online. :)) Nici acum nu a inceput sezonul de messenger, insa il mai verific. Sa vad daca e acolo ;))

    Poate cand ai timp ne vedem si noi la o mini-intalnire a bloggerilor timisoreni (ma rog… macar doi sa vina). Poate ma primzi si pe mine in minunata lume a PR-ului. Oricum… pentru a-mi face si o mica autocritica, ‘i suck’ at best… ‘i don’t bite!’ =))

    😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s