De ce 1 din 5 americani nu poate localiza SUA pe harta?

Pentru ca nu toti beneficiaza de hărţi, evident!

Reclame

13 gânduri despre “De ce 1 din 5 americani nu poate localiza SUA pe harta?

 1. A bird gave me the key to unlock this garden…We are friends 🙂
  And I like what I`ve been reading so far.Mostly the links about the comercials…You see…when I`ve open the gate to this garden it was what I`ve been searching for..Oh,don`t let me forget ……..I loooove your dog.It`s so cute! Lots of kisses :*

 2. Pe scurt: irakienii ocupa prea mult din procesul gandirii americanilor, de aia nu stiu unde e America pe harta. Astept noua scuza, dupa ce razboiul va fi luat sfarsit 😛

 3. Acum o vreme ma simteam ofensata ca americanii stiau tot felul de aberatii despre Romania….sau nimic. Dar daca 1 din 5 nu stie unde e propria lui tara pe harta cred ca e o maaare realizare ca Romania si-a facut loc in mintile unora…fie si cu Dracula si Transilvania. :))

 4. „e o maaare realizare ca Romania si-a facut loc in mintile unora…fie si cu Dracula si Transilvania. :))”

  Dar asta nu inseamna ca stiu unde e Romania ;)) Sunt destui care nu stiu ca Transilvania e in Romania. Dar macar stiu ca Dracula sugea sange in stanga si-n dreapta.

  Daca tot suntem la subiectul asta, o mica povestioara: eram la Bran si aud un grup de americani (ca sa nu discriminez – un grup de oameni vorbitori de limba engleza, cu un accent ca in filmele americane) si cumva auzisera ei de o paralela intre Dracula si „Ceau cescu”… cica amandoi se scaldau din cand in cand intr-o cada plina cu sange, de asta amandoi au fost asa de rai.

  Ha! In your face, Romanian history book! 😀

 5. De ce ziceam ca e o realizare? In cazul in care vrem sa ne consruim un brand de tara avem o temelie pe care sa cladim. E aproape imposibil sa schimbi perceptia oamenilor…nu vom reusi sa-l scoatem pe Dracula din mintile lor. Dar poate pornind de la asta vom reusi sa construim ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s