In cautare de job

Mai mult de curiozitate, am hotarat sa fac ceva cercetare pe site-urile cu joburi….sa vad care e oferta.  Mai bine intram pe un site cu bancuri sau perle….macar acolo radeam de prostia altora si nu de denumirile unor joburi disponibile in categoria Advertising/PR pt Timisoara: hostess – party girl, operator call center, escorta…completate de numeroase oferte pt posturi de agent de vanzari, receptionera sau secretara. De fapt….situatia e mai mult de plans. Am gasit un singur job la care am considerat ca merita sa aplic…ceea am si facut.

Partea si mai frustranta e ca uneori ma uit la ofertele de joburi de pe IQads sau PRwave. Foarte multe sunt chiat pt juniori. N-as sta pe ganduri inainte de a aplica pt ele. Asta daca absolut toate ofertele n-ar fi pt Bucuresti…

Situatia asta ma pune serios pe ganduri. Cum spuneam, acum sunt in cautare de job mai mult din curiozitate decat de nevoie. Dar ma tot intreb….ce voi face la anu pe vremea asta cu diploma de licenta in mana? Mi-e teama ca nu cumva sa ajung la concluzia ca toate trainingurile, competitiile la care am participat sa fi fost in van. Nu pt ca cineva nu le-ar aprecia in CV-ul meu (cu toate ca ma indoiesc ca prea multi angajatori din Tm au auzit de PR Award sau Olimpiadele Comunicarii), ci mai rau….pt ca in Timisoara nu vad nicio continuitate pt ele….o agentie serioasa unde m-as putea dezvolta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s